bethemestore2-home-icon1
Reduceri zilnice
La toate produsele
bethemestore2-home-icon2
Sameday 24
16 lei
bethemestore2-home-icon2
EasyBox
12 lei
bethemestore2-home-icon3
Plăți cu cardul
Sau ramburs
bethemestore2-home-icon4
Expediere
În aceeași zi

Produse Barza

Fiecare etapă din viața unei femei presupune teste potrivite, pentru experiențe unice și lecții dobândite. Ne-am născut ca o poveste fără sfârșit, scrisă cu emoție și empatie, ca să vă însoțim în alegerile voastre.

Produse Veneris

De la fluturii din stomac, la microorganismele din zona intimă, calea e scurtă și e pavată, de cele mai multe ori, cu mituri și informații eronate. Nu tot ce-i viu în noi ne umple de bucurie, iar un test potrivit, la vremea potrivită, salvează vieți.

Produse Multi Care

Linia noastră de produse a revoluționat rutina îngrijirii zilnice care, de acum, nu mai necesită nici apă și nici clătire. Avem două game perfect adaptate suprizelor vieții: de mare ultilitate și la bal, și la spital.

Produse Multicare IN

Este ideal ca fiecare om să-și măsoare singur valorile la care se raportează pentru o viață sănătoasă fizic și emoțional. Acest lucru a devenit posibil chiar și atunci când vorbim de glicemie, colesterol și trigliceride. Trei teste dintr-o picătură, oriunde, oricând.

Produse Self Care

Dă-le de cap, fără bătăi de cap! Suntem nevoiți să ne descurcăm singuri, uneori, chiar și atunci când vorbim de diverse afecțiuni, care ne pot pune sănătatea în pericol. Lipsa banilor și lipsa timpului nu-ți mai stau în cale. Îți venim în ajutor cu o gamă largă de autotestare, de înaltă performanță, cu precizie de laborator. Rezultate sigure și rapide, la tine acasă!

 • Test rapid vitamina D

   

  Precizie de laborator

  Pentru autotestare

  Rezultat în 10 minute

  Testul rapid pentru Vitamina D este un test imunologic, semicantitativ, care determină în 10 minute concentrația de 25-OH-Vitamina D (D2+D3) dintr-o picătură de sânge. Deficitul de Vitamina D este recunoscut în prezent ca fiind o epidemie globală, și este asociat cu diverse afecțiuni, printre care: osteoporoză, osteomalacie, scleroză multiplă, boli cardiovasculare, complicații ale sarcinii, diabet, depresie, accidente vasculare cerebrale, boli autoimune, gripă, diferite tipuri de cancer, boli infecțioase, alzheimer sau obezitate.

  • Determinarea nivelului de Vitamina D este considerată un „Test de screening necesar din punct de vedere medical”
  • Monitorizați-vă nivelurile de Vitamina D pentru a stabili dacă este cazul să luați suplimente cu vitamina D
  • Testul se poate efectua în orice moment al zilei

  În cazul obținerii unor rezultate anormale, urmați sfaturile medicului.

  58.50 lei
 • Test rapid Strep A

  Acuratețe >96,4%

  Pentru autotestare

  Rezultat în 10 minute

  Testul rapid Strep A este un test specific, imunologic, conceput să depisteze selectiv prezența antigenilor Strep A dintr-o probă recoltată din gât. Streptococul ß-hemolitic de grup A este cea mai frecventă cauză a faringitei acute, dar poate cauza, de asemenea, și infecții la nivelul pielii, cunoscute ca boli precum scarlatina, impetigo și erizipel. În lipsa unui diagnostic precoce și corect, precum și a unui tratament corespunzător, complicațiile asociate streptococului de grup A pot provoca decesul.

  • Recomandat de la primele simptome, cum sunt: durerile în gât, febra, amigdalele inflamate, ganglionii limfatici măriți, durerile musculare și de cap, stările de greață, vărsăturile, diareea sau apatia;
  • Rezultatul rapid, obținut în cinci minute, permite începerea imediată a tratamentului antibiotic prescris de medic (rezultatele culturii devin disponibile în 24-48 h);
  • Recomandat și în cazul pacienților asimptomatici, pentru depistarea stării de purtători.

  În cazul obținerii unui rezultat pozitiv, urmați sfaturile medicului. Un rezultat negativ impune, în prezența simptomelor clinice, efectuarea culturii.

  37.50 lei
 • Test rapid Rota-Adenovirus

  Precizie de laborator

  Pentru autotestare

  Rezultat în 10 minute

  Testul rapid Rota-Adenovirus este un test imunologic,specific, care depistează prezența Rotavirusului și Adenovirusului, în materiile fecale. Rotavirus și Adenovirus sunt cauzele majore ale gastroenteritei infecțioase și sindroamelor asociate, în rândul adulților, dar mai ales în rândul copiilor, vârstnicilor și pacienților cu sistem imunitar compromis. Adenovirusul este asociat în general cu gastroenterita, însă și cu multe alte boli precum faringita, bronșita sau keratoconjunctivita, atunci când virusul este prezent în sistemul respirator. În cazul nedepistării infecțiilor la timp, complicațiile pot pune viața pacientului în pericol.

  • Recomandat de la primele simptome precum: diareea acută, vărsături, febră, slăbiciune;
  • Rezultat rapid, cu precizie de laborator, obținut în doar 10 minute;

  În cazul obținerii unui rezultat pozitiv, urmați sfaturile medicului.

  47.00 lei
 • Test rapid proteina C reactiva

  Acuratețe >98,94%

  Pentru autotestare

  Rezultat în 5 minute

  Testul rapid pentru proteina C reactivă (CRP) este un test imunologic, specific, ușor de făcut acasă, în orice moment al zilei. Depistează în 5 minute, într-o picătură de sânge, un nivel crescut de proteină C reactivă (CRP). Proteina C reactivă este un marker nespecific produs, în principal, de ficat  și folosit de către medic în stabilirea tratamentului cu antibiotic, în cazul proceselor inflamatorii din organism.

  • Recomandat la apariția simptomelor precum: febră, cefalee sau slăbiciune;
  • Ajută la depistarea bolilor infecțioase bacteriene și a afecțiunilor inflamatorii.

  În cazul obținerii unui rezultat pozitiv, urmați sfaturile medicului.

  34.50 lei